skip to Main Content
blp powermotive banner1
blp powermotive banner2
blp powermotive banner3

Domotica oplossingen van BLP Powermotive

Uw leven vergemakkelijken

Bent u op zoek naar slimme manieren om uw leven te vergemakkelijken? Plaats dan handige domotica in uw woning, en maak van uw huis een smart home! BLP Powermotive biedt verschillende oplossingen op het gebied van domotica. Wij vertellen u graag meer over wat dat precies inhoudt. Direct benieuwd hoe we van uw huis een smart home kunnen maken? Neem dan contact met ons op!

blp powermotive smart home

Wat is domotica?

Wanneer we het hebben over een domotica systeem, gaat het meestal over verschillende vormen van domotica die in een woning toegepast zijn. Samen zijn ze vanuit een bepaalde plek aan te sturen. Hierbij kunt u denken aan een app op uw smartphone. Met domotica kunt u van uw woning een smart home maken. Domotica is de verzamelnaam voor digitale hulpmiddelen voor in huis. Google Home en Amazon Alexa zijn welbekende vormen van domotica die van uw woning een smart home maken. Bij een smart home is het wel belangrijk dat de verschillende domotica systemen met elkaar verbonden zijn. Anders zijn het simpelweg een aantal losse elektronische hulpmiddelen.

Waar bent u naar op zoek?

Over het algemeen wordt domotica in drie categorie├źn ingedeeld: gemak, veiligheid en klimaat. Zaken die vallen onder gemak zijn bijvoorbeeld het bedienen van uw tv, stereo en lampen met een app op uw telefoon, of het feit dat uw koelkast een push notificatie stuurt wanneer u weer boodschappen moet doen. Onder veiligheid valt bijvoorbeeld een slimme deurbel. Dan krijgt u een notificatie op uw mobiel dat er iemand voor de deur staat, en kunt u via een camera zien wie het is (zo kunt u bijvoorbeeld aan de pakketbezorger doorgeven dat hij het pakketje bij de buren af moet geven omdat u op uw werk bent). Het klimaat heeft te maken met bijvoorbeeld temperatuur en luchtvochtigheid in huis. Schijnt de zon fel naar binnen? Dan gaat de zonwering automatisch omlaag. En bij een flinke wind gaat hij weer omhoog. Ondertussen wordt de temperatuur in de woonkamer op een stabiel punt gehouden door een slimme thermostaat en een airconditioning systeem.

Maak van uw huis een smart home

Wilt u van uw huis ook een smart home maken? BLP Powermotive helpt u daar graag bij! Wij gaan samen met u om tafel om uw wensen te bespreken. Welke toepassingen wilt u in huis? Wij maken er een ontwerp voor, en gaan in ons netwerk op zoek naar producenten die het kunnen maken. We laten een aantal producenten een offerte opstellen, zodat u niet alleen hun gebieden van expertise kunt vergelijken, maar ook de verschillende prijzen. Wanneer u een geschikte leverancier gevonden heeft, zorgt BLP Powermotive ervoor dat het product naar behoren geleverd wordt. Wij nemen u dus heel veel uitzoekwerk uit handen.

Contact opnemen met BLP Powermotive

Wilt u met de hulp van BLP Powermotive van uw huis een smarthome maken? Neem dan contact met ons op! Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook via e mail bereiken door een bericht te sturen naar info@blppowermotive.com. BLP Powermotive gaat als expert in domotica ook graag met uw project aan de slag!

Back To Top