skip to Main Content
blp powermotive banner1
blp powermotive banner2
blp powermotive banner3

Vind een specialist in software engineering met BLP Powermotive!

Creatieve technologische oplossingen

Wanneer u op zoek bent naar een ervaren, betrouwbare specialist in software engineering, begint u uw zoektocht bij BLP Powermotive. Wij vinden de engineer die een uniek, geavanceerd software systeem kan maken, dat tegelijkertijd intuïtief in gebruik is. Hierbij maken we gebruik van ons grote netwerk aan specialisten in software engineering. Hoe we te werk gaan, leest u hier. Wilt u weten wat we voor uw project kunnen betekenen op het gebied van software engineering?

blp powermotive software engineering

Betrouwbare software laten maken

Het begrip software engineering omvat een ontzettend breed werkgebied. Onder de term valt namelijk alles wat te maken heeft met het proces van het maken van de software. Over het algemeen omvat software engineering 4 hoofdonderwerpen: het proces (welke eisen aan de software gesteld moeten worden), de structuur (wat het ontwerp moet worden), de technologie (wat is er nodig om de software te realiseren) en de organisatie (wie kan de software precies bouwen. Wanneer de software gemaakt is, valt ook het onderhoud onder software engineering.

De 6 stadia van software engineering

Software engineering gaat volgens 6 stadia:

 • Alfa: dit is de eerste stap om de software te maken. Wanneer dit af is, moet het nog flink getest worden op mogelijke bugs.
 • Bèta: tijdens dit proces zou de software naar behoren moeten werken. Soms wordt er een externe partij ingeschakeld om het nog te testen.
 • RC: deze afkorting staat voor ‘release candidate’. Dit is een versie van de software die al gebruikt zou kunnen worden. Vaak wordt ook deze versie nog flink getest, al dan niet door gebruikers.
 • Final: het uiteindelijke product dat gepubliceerd wordt.
 • Service packs/updates: extra software ter aanvulling die later gepubliceerd wordt.
 • Upgrade: een nieuwe en verbeterde versie van de software.

Het proces van BLP Powermotive

Wat kan BLP Powermotive voor u betekenen wanneer u op zoek bent naar een specialist in software engineering? Wij nemen u veel werk uit handen:

 • We gaan samen met u om tafel om uw wensen te bespreken.
 • Vervolgens gaan we op zoek naar een specialist in software engineering die uw project kan uitvoeren. Hierbij maken we gebruik van ons grote netwerk.
 • We vragen offertes op van verschillende partijen, zodat u de keuze heeft.
 • Na uw goedkeuring geven we de door u gekozen software engineer de opdracht.
 • Wij houden tijdens het proces namens u contact met de engineer.

Contact opnemen voor meer informatie

Wilt u de hulp inschakelen van BLP Powermotive voor het vinden van een software engineer voor uw project? Neem dan contact met ons op! Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook bereiken via de mail door een bericht te sturen naar info@blppowermotive.com. BLP Powermotive helpt u met het vinden van een specialist in software engineering!

Back To Top